luni, 29 decembrie 2014

OH MAN...

         Bărbații sunt ușor de manipulat și de cucerit. Ajunge să-ți puște un nasture de la cămașă sau să îți alunece fusta mai sus decât e decent. Sunt gata, ca niște mielușei sub conducerea femeii care a îndrăznit să ceară ce-i place. Nu vor recunoaște niciodată cam cât de îndrăgostiți sunt, în felul lor, deloc compatibil cu cerințele sexului frumos.
         Bărbaților le place să se audă vorbind. Înnebunesc la ideea că dețin toate informațiile pământului și se cred adevărați zei. Găsesc ei o bucurie în discursuri lungi, cu scurte pauze sau accentuarea unor cuvinte, în scopul ... pe care numai ei îl știu.
         De asemenea, vor să se știe dominatori. Au un zâmbet malefico-satisfăcut când își privesc femeile dormind, lipsite de apărare și le știu depinzând în covârșitoare și înfricoșătoare măsură de ei. Îi încântă ideea că pot distruge nisipul pe care îl țin în palme atât de ușor. Se dau migăloși și atenți la nevoile partenerei, dar pe ascuns, se bucură de puterea pe care o au.
         Vor să creadă că sunt superiori. Că reprezintă apogeul lanțului trofic și uită în mod voit toate momentele de slăbiciune și nevoia de afecțiune pe care și-o satisfăceau prin femei. Cât mai multe femei, pentru că nevoia de a cuceri nu se termină niciodată. Deși consideră încercatul de puteri inutil, o fac și ei, poate inconștient dar își găsesc dorință în cea mai pură stare astfel.
         Nu ai de unde să știi când sunt cu adevărat sinceri. Pentru că-s bărbați. Pentru că nu au o atitudine constantă. Te pot iubi, iar la o secundă după să-și bage picioarele în iubirea aia. Ah, și nu prea sunt stăpâni pe noțiunea de iubire. Se vor ființe raționale care pun nevoile psihice pe planul secund și se lasă ghidați doar de instinct.
         Și îți vor dedica piese, și timpul lor. Vor avea vorbele la îndemână și parcă te vor face și fericită. Îți vor oferi lucruri de amintit, vor ști exact cum te simți pentru că vei fi sinceră sperând la același lucru în schimb. Și va fi atât de bine câteodată, iar alteori va durea simpla lor absență, și rămâi cu amintirile să-ți țină de cald, pentru că ei sunt pe primul loc. Va fi cald și drag. Vor ști să-ți ofere păturici și cafele mult prea matinale și pene de pe la concerte. Și probabil că te vor lăsa să le furi haine și vor face chiar sacrificiul de a consuma niște litri de benzină în plus doar pentru tine.
         Dar în final, se vor considera tot mai importanți, crezând că tot le este dedicat și că au drept suprem asupra ta. Și te vor lăsa. Goală, rece și nepăsătoare la orice te face să simți că trăiești.


         Știi de ce când suntem dezamăgiți zicem ”Oh man”? 
         Pentru că bărbații sunt o dezamăgire. De obicei. Câteodată. Uneori. Mai rar, așa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu