luni, 22 decembrie 2014

ORGASME ȘI DIN ALEA

         Actul în sine, cel de a plânge, seamănă din cale-afară cu un orgasm. Probabil diferă ca sentiment și motivație și multe altele, dar fizic vorbind cele două se aseamănă.
         În primul rând, apar când te aștepți mai puțin. Poți să stai cuminte, așteptând și întrebându-te de ce nu se întâmplă dacă tu simți cu fiecare milimetru al trupului că trebuie. Poți să te rogi, să forțezi niște sughițuri obosite, tot vor apărea exact când vor ele.
Iar dacă sunt mimate se vede, orice ai face. Lacrimile false ascund chinuit un zâmbet, iar orgasmul cu gemete care mai degrabă par a fi răgete de lei nu are nici o valoare pentru gâdilarea orgoliului partenerului.
         Pe de altă parte, își ating apogeul cu un murmur aproape imperceptibil. Cu toate că icnetele și scâncetele ce îi precedă ar putea cutremura blocuri întregi, climaxul e liniștit, poate doar ușor țipat. Ca o eliberare atât de așteptată. Tremuratul și spasmele din ambele cazuri sunt doar bonus. Nu se întâmplă mereu și nu au absolut niciodată aceeași intensitate.
         Iar după ce ai terminat, după ce ai dat tot afară apare nevoia de mai mult. Că parcă nu a fost destul de bine, parcă ar mai fi lucruri pe care să le vrei vindecate, poate că nu a ieșit cum te-ai așteptat sau pur și simplu simți că încă odată ar face mai bine. Procesul va fi mult mai greoi, atingerea stării absolute de relaxare și concentrarea pe ce trebuie să te stârnească înseamnă o întreagă filosofie. Pe care o uiți în acel moment, pentru că instinctele sunt primordiale, da’ mă rog.
         Mai merită menționat tot aici că nimeni pe toată planeta asta nu plânge și nu are nici orgasm ca tine. Nici tu nu plângi cum ai orgasm. De exemplu, lacrimile știu să-ți curgă liniștite, să ardă mocnit înăuntrul tău și cumva reușești să stăpânești toată furia și să ții închis în tine tot, dar când vine vorba de orgasm faci ca toți dracii și nu te știe opri nimeni.
          Am dreptate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu